2019-09-27
Pilne - zobacz szczegóły!
Członkowie Solidarności mogą liczyć na 10 proc. zniżki na ubezpieczenia w PZU. Wszystko dzięki programowi "Klub PZU Pomoc dla NSZZ Solidarność". Porozumienie w tej sprawie podpisali 28 czerwca Piotr Duda, przewodniczący KK NSZZ "S", Paweł Surówka, prezes PZU oraz Michał Krupiński, prezes Banku Pekao S. A.
2019-04-14
Pismo wystosowane do Ministra Gospodarki Morskiej i Żeglugi Śródlądowej oraz odpowiedź z Ministerstwa - do pobrania
2019-02-11
Zarząd Regionu NSZZ "Solidarność" Pomorza Zachodniego w Szczecinie serdecznie zaprasza do udziału w XX Ogólnopolskiej Pielgrzymce NSZZ "Solidarność" do Matki Bożej Bolesnej Królowej Polski w Licheniu, która odbędzie się w dniach 27-28 kwietnia 2019 r.

Komunikat NR 4/2018

2018-09-24

Prośba o wypełnienie wniosków o wydanie elektronicznych legitymacji.

W związku z wymiana legitymacji członkowskich NSZZ "SOLIDARNOŚĆ" na elektroniczne.

Prosimy wszystkich członków naszego związku o wypełnienie WNIOSKU O WYDANIE ELEKTRONICZNEJ LEGITYMACJI.

Jednocześnie informujemy, że nowa legitymacja będzie umożliwiała elektronicznwe głosowanie w sprawach istotnych dla naszego związku, a także uprawniała do uzyskania rabatów (w wysokości 10-15gr./na litr) przy zakupie paliw i usług na stacjach LOTOSU.

Wypełnione wnioski prosimy o przesłanie do naszej komisji na adres e-mail pzmsolidarnosc@wp.pl

Więcej informacji dotyczących rabatów pod adresem: http://www.nszz.webd.pl/images/download/Ulotka-LOTOS.pdf

Przewodniczący MK NSZZ "SOLIDARNOŚĆ" przy PŻM
Jacek Kramarczyk