2020-05-09
W związku z nadzwyczajną sytuacją dot. pandemii COVID-19 Zarząd funduszu socjalno-szkoleniowego Cyfadaco postanawia:
2020-02-13
6. lutego w siedzibie Komisji Krajowej NSZZ "Solidarność" w Gdańsku odbyło się spotkanie Prezydium Rady Krajowego Sekretariatu Transportowców NSZZ "Solidarność" z przewodniczącym Piotrem Dudą, przy udziale przedstawiciela Europejskiej Federacji Transportowców, Josefa Maurer. Przewodniczący Rad krajowych sekcji przedstawili aktualną sytuację i bieżące problemy w poszczególnych branżach zrzeszonych w Sekretariacie Transportowców. Przewodniczący P. Duda zadeklarował pomoc w rozwiązaniu przedstawionych kwestii.
2019-09-27
Pilne - zobacz szczegóły!

Komunikat NR 4/2018

2018-09-24

Prośba o wypełnienie wniosków o wydanie elektronicznych legitymacji.

W związku z wymiana legitymacji członkowskich NSZZ "SOLIDARNOŚĆ" na elektroniczne.

Prosimy wszystkich członków naszego związku o wypełnienie WNIOSKU O WYDANIE ELEKTRONICZNEJ LEGITYMACJI.

Jednocześnie informujemy, że nowa legitymacja będzie umożliwiała elektronicznwe głosowanie w sprawach istotnych dla naszego związku, a także uprawniała do uzyskania rabatów (w wysokości 10-15gr./na litr) przy zakupie paliw i usług na stacjach LOTOSU.

Wypełnione wnioski prosimy o przesłanie do naszej komisji na adres e-mail pzmsolidarnosc@wp.pl

Więcej informacji dotyczących rabatów pod adresem: http://www.nszz.webd.pl/images/download/Ulotka-LOTOS.pdf

Przewodniczący MK NSZZ "SOLIDARNOŚĆ" przy PŻM
Jacek Kramarczyk