Komunikat NR 4/2018

2018-09-24

Prośba o wypełnienie wniosków o wydanie elektronicznych legitymacji.

W związku z wymiana legitymacji członkowskich NSZZ "SOLIDARNOŚĆ" na elektroniczne.

Prosimy wszystkich członków naszego związku o wypełnienie WNIOSKU O WYDANIE ELEKTRONICZNEJ LEGITYMACJI.

Jednocześnie informujemy, że nowa legitymacja będzie umożliwiała elektronicznwe głosowanie w sprawach istotnych dla naszego związku, a także uprawniała do uzyskania rabatów (w wysokości 10-15gr./na litr) przy zakupie paliw i usług na stacjach LOTOSU.

Wypełnione wnioski prosimy o przesłanie do naszej komisji na adres e-mail pzmsolidarnosc@wp.pl

Więcej informacji dotyczących rabatów pod adresem: http://www.nszz.webd.pl/images/download/Ulotka-LOTOS.pdf

Przewodniczący MK NSZZ "SOLIDARNOŚĆ" przy PŻM
Jacek Kramarczyk