2019-09-27
Pilne - zobacz szczegóły!
Członkowie Solidarności mogą liczyć na 10 proc. zniżki na ubezpieczenia w PZU. Wszystko dzięki programowi "Klub PZU Pomoc dla NSZZ Solidarność". Porozumienie w tej sprawie podpisali 28 czerwca Piotr Duda, przewodniczący KK NSZZ "S", Paweł Surówka, prezes PZU oraz Michał Krupiński, prezes Banku Pekao S. A.
2019-04-14
Pismo wystosowane do Ministra Gospodarki Morskiej i Żeglugi Śródlądowej oraz odpowiedź z Ministerstwa - do pobrania
2019-02-11
Zarząd Regionu NSZZ "Solidarność" Pomorza Zachodniego w Szczecinie serdecznie zaprasza do udziału w XX Ogólnopolskiej Pielgrzymce NSZZ "Solidarność" do Matki Bożej Bolesnej Królowej Polski w Licheniu, która odbędzie się w dniach 27-28 kwietnia 2019 r.

KOMUNIKAT NR 12

Informacje dotyczące bieżącej sytuacji w Polskiej Żegludze Morskiej

Szanowni koledzy, członkowie NSZZ Solidarność PŻM

MK NSZZ Solidarność PŻM z niepokojem obserwuje, iż w  ostatnim czasie coraz częściej zdarza się, że Kadry Morskie  organizują podmiany załóg bez żadnych spotkań ze stronami Układu Zbiorowego IBF przed wyjazdem na statek (co było tradycją w naszej firmie). Informujemy zatem że wszelkie informacje dotyczące bieżącej sytuacji w Polskiej Żegludze Morskiej członkowie związku mogą uzyskać w pokoju 1106 na 11 piętrze.