2020-05-09
W związku z nadzwyczajną sytuacją dot. pandemii COVID-19 Zarząd funduszu socjalno-szkoleniowego Cyfadaco postanawia:
2020-02-13
6. lutego w siedzibie Komisji Krajowej NSZZ "Solidarność" w Gdańsku odbyło się spotkanie Prezydium Rady Krajowego Sekretariatu Transportowców NSZZ "Solidarność" z przewodniczącym Piotrem Dudą, przy udziale przedstawiciela Europejskiej Federacji Transportowców, Josefa Maurer. Przewodniczący Rad krajowych sekcji przedstawili aktualną sytuację i bieżące problemy w poszczególnych branżach zrzeszonych w Sekretariacie Transportowców. Przewodniczący P. Duda zadeklarował pomoc w rozwiązaniu przedstawionych kwestii.
2019-09-27
Pilne - zobacz szczegóły!

KOMUNIKAT NR 13

Organizacja corocznej zabawy choinkowej dla dzieci

MK NSZZ Solidarność PŻM organizuje coroczną zabawę choinkową dla dzieci swoich członków.
Tym razem na imprezę zapraszamy dzieci urodzone w latach 2008 – 2016.
O szczegółach poinformujemy odrębnym pismem.

Prosimy rodziców dzieci urodzonych w latach 2008 – 2016 o sprawdzenie danych swoich pociech w sekretariacie ul. Pl. Rodła 8 pok.1106 lub telefonicznie 91/359 40 78.

Poinformowanie nas o wszelkich zmianach miejsca zamieszkania, telefonu oraz adresie, na który mają zostać wysłane paczki lub zaproszenia ,telefonicznie bądż mailowo na adres pzmsolidarnosc@wp.pl w terminie do 31 pażdziernika 2019 r.

Dzieciom ze Szczecina wyślemy zaproszenia na zabawę pod koniec listopada, dzieciom spoza Szczecina w grudniu wyślemy paczki ze słodyczami.
Dzieci z okolic Szczecina również mogą wziąć udział w zabawie, prosimy o poinformowanie nas o takim zamiarze.