2019-09-27
Pilne - zobacz szczegóły!
Członkowie Solidarności mogą liczyć na 10 proc. zniżki na ubezpieczenia w PZU. Wszystko dzięki programowi "Klub PZU Pomoc dla NSZZ Solidarność". Porozumienie w tej sprawie podpisali 28 czerwca Piotr Duda, przewodniczący KK NSZZ "S", Paweł Surówka, prezes PZU oraz Michał Krupiński, prezes Banku Pekao S. A.
2019-04-14
Pismo wystosowane do Ministra Gospodarki Morskiej i Żeglugi Śródlądowej oraz odpowiedź z Ministerstwa - do pobrania
2019-02-11
Zarząd Regionu NSZZ "Solidarność" Pomorza Zachodniego w Szczecinie serdecznie zaprasza do udziału w XX Ogólnopolskiej Pielgrzymce NSZZ "Solidarność" do Matki Bożej Bolesnej Królowej Polski w Licheniu, która odbędzie się w dniach 27-28 kwietnia 2019 r.

KOMUNIKAT NR 13

Organizacja corocznej zabawy choinkowej dla dzieci

MK NSZZ Solidarność PŻM organizuje coroczną zabawę choinkową dla dzieci swoich członków.
Tym razem na imprezę zapraszamy dzieci urodzone w latach 2008 – 2016.
O szczegółach poinformujemy odrębnym pismem.

Prosimy rodziców dzieci urodzonych w latach 2008 – 2016 o sprawdzenie danych swoich pociech w sekretariacie ul. Pl. Rodła 8 pok.1106 lub telefonicznie 91/359 40 78.

Poinformowanie nas o wszelkich zmianach miejsca zamieszkania, telefonu oraz adresie, na który mają zostać wysłane paczki lub zaproszenia ,telefonicznie bądż mailowo na adres pzmsolidarnosc@wp.pl w terminie do 31 pażdziernika 2019 r.

Dzieciom ze Szczecina wyślemy zaproszenia na zabawę pod koniec listopada, dzieciom spoza Szczecina w grudniu wyślemy paczki ze słodyczami.
Dzieci z okolic Szczecina również mogą wziąć udział w zabawie, prosimy o poinformowanie nas o takim zamiarze.