KOMUNIKAT NR 18

Zaproszenie do udziału w posiedzeniu plenarnym

Informujemy i zapraszamy chętnych członków NSZZ Solidarność przy PŻM do udziału w posiedzeniu plenarnym Wojewódzkiej Rady Dialogu Społecznego w Województwie Zachodniopomorskim organizowanym w formie debaty, które odbędzie się w dniu 25 listopada  2019 r. o godzinie 13.30 (poniedziałek), w siedzibie Sejmiku Województwa Zachodniopomorskiego w Szczecinie, ul. Mickiewicza  41 (I piętro, sala sesyjna).

Tematem przewodnim posiedzenia plenarnego będzie zajęcie się problematyką:

1. Funkcjonowania Stoczni Remontowej Gryfia w quasi holdingu z Grupą PŻM
  2. Funkcjonowania Grupy PŻM w ostatnim roku obowiązywania porozumienia społecznego dot. realizacji programu naprawczego PŻM PP.