Akcja: "Paczka od Św. Mikołaja"

2020-10-05

Uwaga! Międzyzakładowa Komisja NSZZ "Solidarność" przy PŻM organizuje Informujemy, że z powodu pandemii w tym roku impreza w PLECIUDZE nie będzie organizowana. Dzieci w wieku od 3 do 11 lat otrzymają paczkę od Św.Mikołaja.

Prosimy rodziców dzieci, urodzonych w latach 2009-2017, o sprawdzenie danych swoich „pociech” w sekretariacie MK przy Pl. Rodła 8 pok. 1106 lub telefonicznie 91/359 40 78, Tel.kom. 883 420 447, 506 134 427, 503 045 394,  501 094 459.Oraz poinformowanie nas o wszelkich zmianach miejsca zamieszkania, telefonu oraz adresie, na który mają zostać wysłane upominki. Zapraszamy do kontaktu telefonicznie lub mailowo na adres: pzmsolidarnosc@wp.pl w terminie do 31 października 2020r.